Praktisk info for løpsdagen

Oppmøte ved Bøhallen for utdeling av startnummer fra kl. 10:00, 24. juli.

Etteranmelding på løpsdagen er uønsket, for å enklere kunne ivareta hensynet til smittevern. Alle, i både konkurranseklassen og mosjonsklassen, bes om å forhåndspåmelde seg.

Ta med det du vet du trenger opp på fjellet. For eksempel solbriller, gnagsårplaster, solkrem (astma)medisin og eventuelt egen drikke og næring.

Starten for tur- og mosjonsklassen er satt til 10.00-11.30 fra Bøhallen. Dette sikrer nok plass til at deltakerne kan holde god avstand, og samtidig nå toppen i tid til å se konkurranseklassen komme i mål. Det er ikke tidtaking for mosjonsklassen, så her må du titte på din egen klokke om du vil vite tiden du har brukt på turen opp. Om du ønsker kan du i tur- og mosjonsklassen starte tidligere (etter at du har hentet startnummer i Bøhallen).

Fellesstarten for konkurranseklassen er klokken 12.00 på gressbanen. Mer informasjon og løypebeskrivelse ligger under løypeinfo.

Alle som når toppen vil få utdelt deltakerpremie. Øvrig premieutdeling i konkurranseklassen vil foregå ved Bøhallen i etterkant av løpet.

Etter løpet samles vi i Bøhallen for premieutdeling (ca. 14.30). Bøhallens venner arrangerer kafe, og det blir stor stemning akkurat som i foregående år.

Vel Møtt!

Gå til PÅMELDING