Praktisk info for løpsdagen

Oppmøte ved Bøhallen for utdeling av startnummer fra kl. 10.00, 21. juli.

Etteranmelding er mulig på konkurransedagen kl. 10-11.00. Vi har bankterminal. Regn med litt kø om du ikke er forhåndspåmeldt.

Ta med det du vet du trenger opp på fjellet. For eksempel solbriller, gnagsårplaster, solkrem, (astma)medisin og evt. egen drikke og næring.

Starten på løpet går fra Brenna, ca. 7 min rolig jogging fra Bøhallen. Du kan slå følge med andre om du ikke er lokalkjent, eller benytte deg av buss som vil gå i skytteltrafikk fra Bøhallen til startområdet i Brenna. Det er ikke mulig å parkere bil ved startområdet!

Fellesstarten for tur- og mosjonsklassen er klokken 11.00 fra Brenna. Det er ikke tidtakning for denne klassen, så her må du titte på din egen klokke om du vil vite tiden du har brukt på turen opp. Om du ønsker kan du i tur- og mosjonsklassen starte tidligere (etter du har hentet startnummer i Bøhallen).

Fellesstarten for konkurranseklassen er klokken 12.00 fra Brenna.

Alle som når toppen vil få utdelt deltarkerpremie. Øvrig premieutdeling i konkurranseklassene og uttrekkspremier på startnummer vil foregå ved Bøhallen klokken 14.30.

Etter løpet samles vi i Bøhallen for premieutdeling (14.30). Bø IL arrangerer kafe, og vi regner med stor stemning akkurat som i foregående år.

VEL MØTT!

Startarea