Vesterålen Summer Games

Vesterålen motbakkecupVetten Opp inngår i Vesterålens nye løpecup, Vesterålskraft Summer Games.

Sommercupen ønsker å motivere flest mulig til å komme seg ut og i form. Målet er helsefremmende trening og mosjonsøkter, mens å komme i form til sommercup-arrangementene blir selve belønninga.

Vesterålen Summer Games er et samarbeid mellom idrettslagene Alsvåg IL, Staalbrott IL, Bø IL, Sortland Alpinklubb og flere sponsorer.  Målet med cup’en er å motivere flere til å delta på løpene, som aktiv i konkurranseklassen eller som mosjonist. Vi ønsker også på denne måten å tiltrekke oss flere deltakere utafor regionen slik at mange kan få øynene opp for de fantastiske mulighetene som ligger i kombinasjonen trim og friluft i den vakre Vesterålsnaturen.

Vesterålen Summer Games 2018 består av følgende løp:

– Nonskollen 611 Opp (Øksnes 23/6)

– Hallartinden Max (Hadsel 30/6)

– Vetten Opp (Bø 21/7)

– Ånstadblåheia Opp (Sortland 8/9)

Alle som deltar på minst tre motbakkeløp er med i cupen. I konkurranseklassen vil vi kåre sammenlagtvinnere basert på de tre beste resultatene man har oppnådd. Det nye i år er at vi har doblet premiene. De tre beste sammenlagtvinnerne i dame- og herreklassen vil bli premiert med 10.000, 5.000 og 3.000 kroner. Blant mosjonistene som har deltatt i mins tre øvelser vil vi trekke fine premier, blant annet en sykkel

nonskollen-opp

hallartinden max

Vesterålen Summer Games består av fire ulike løp som arrangeres i Vesterålen i løpet av sommeren. Vi trekker flotte premier blant mosjonistene som har deltatt. For å kåre vinnere i konkurranseklassen beregnes det poeng ut fra plassering i hvert løp (etter FIS-modellen for verdenscupen i langrenn). Det er mulig å stryke ett løp (den dårligste plasseringa, eller fravær, teller altså ikke).